Våra samarbetspartner

Vi vill göra skillnad för våra kunder runt om i världen. Av den anledningen kontaktar vi lokala och regionala samarbetspartner med starka, pålitliga och, naturligtvis, energiska varumärken. Genom att lära känna dem bättre kan du få en djupare förståelse för vår verksamhets omfattning och dynamik och de möjligheter vi kan erbjuda dig och ditt företag.

Efter en rad extremt hårda utvärderingar som omfattade hela företaget och utfördes av Caterpillar under 2013 tilldelades Energyst femstjärnig status som uthyrningsverksamhet för Caterpillar vid första försöket. Energyst är inte bara Caterpillars första uthyrningsverksamhet som tilldelats denna status i Europa, Mellanöstern, Asien och Oberoende staters samvälde, utan även den andra verksamheten i världen som tilldelats den.

Caterpillar lanserade det femstjärniga programmet för förstklassig verksamhet för att skapa en kultur av marknadsledande kvalitet och kontinuerlig förbättring hos alla sina globala uthyrare av kraftutrustning. Detta bygger på en filosofi om ledarskap, lagarbete och problemlösning som resulterar i kontinuerlig förbättring i hela organisationen genom att man fokuserar på kundens behov, att stärka medarbetarna och att optimera befintliga aktiviteter i processen. Den slutgiltiga bedömning företaget tilldelas kan variera mellan noll och fem stjärnor, beroende på verksamhetens kvalitet.

Det faktum att vi snabbt nått hög status inom Caterpillar-nätverket genom att uppnå femstjärnig status innebär dock inte att vi tänker luta oss tillbaka. Som Caterpillars granskare säger: ”Att ta sig till toppen av kullen är enkelt – att hålla sig kvar där är den verkliga utmaningen.” Därför kommer vi att fortsätta att anstränga oss för att kommunicera med kunderna. Tillsammans skapar vi ett starkt, talangfullt och entusiastiskt team som gör det lilla extra för att hitta de bästa lösningarna.

Under nästan 90 år har Caterpillar Inc. bidragit till hållbar utveckling och varit drivkraften bakom förändring på alla kontinenter. Kunder förlitar sig på Caterpillar för att få hjälp med utveckling av infrastruktur, energi och naturtillgångar. Caterpillar, som också är en stor delägare i Energyst, är världens ledande tillverkare av bygg- och gruvutrustning, diesel- och naturgasmotorer, industriella gasturbiner och dieselelektriska lok. Företaget arbetar främst med sina tre produktsegment: byggindustrin, resursindustrin och energi och transport, men erbjuder även tjänster i samband med finansiering inom segmentet finansiering och försäkring.

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder såväl nya som begagnade entreprenadmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer för industriellt bruk. I utbudet av entreprenadmaskiner hittar du över 100 maskintyper, allt från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. För Cat-motorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för elproduktion, industriella och marina applikationer samt järnvägsfordon. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service och finansiering tillsammans med gedigen kunskap hos våra servicemekaniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter i Sverige under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av Zeppelin-koncernen.