Uthyrning av kraftförsörjning för infrastruktur

Se till att din infrastruktur fungerar problemfritt
Från oss kan du hyra allt från småskaliga generatorer för överbryggande ström till anläggningar på flera megawatt som utgör en permanent del av kraftförsörjningsinfrastrukturen. Vi kan hantera internationella projekt i alla skalor och har rätt kraftlösningar för att hjälpa dig uppfylla dina åtaganden.

GRUVDRIFT

Gruvor och stenbrott kräver tillförlitlig kraftförsörjning för att kunna arbeta med toppkapacitet och undvika farliga och kostsamma driftsavbrott. Vi har lång erfarenhet av gruvdriftens villkor och extremt hållbara kraftkällor utformade speciellt för gruvindustrin.
LÄS MER

OM ENERGY RENTAL

Energy Rental är en global aktör som erbjuder nyckelfärdiga hyrlösningar för kyla, värme och kraftförsörjning. Företaget uppstod som ett samriskprojekt mellan Caterpillar Inc. och 10 av dess återförsäljare.
LÄS MER
  • Komma i kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Om du vill veta mer om Energysts uthyrningslösningar i närheten av dig kan du ringa oss på tel. 031 339 07 80 eller kontakta en medlem i vårt team.

5 skäl att välja Energy Rental

INGENJÖRSKONST

Vi dyker ner i din värld för att hitta den optimala lösningen till dina kraftförsörjnings- eller kyl-/värmebehov. We immerse ourselves in your world to discover the optimum solution for your power or temperature
control need.

INNOVATION

Vi på Energy Rental gillar att hitta innovativa lösningar på våra kunders utmaningar. Det är något vi lägger ner äkta energi på.

TRYGGHET

Oavsett vad du behöver kan vi rekommendera en beredskapsplan som minimerar risk och maximerar din trygghet.

PRESTANDA

Vi skräddarsyr eller specialbygger gärna utrustning för att maximera dess prestanda för just ditt användningsområde.

KVALITET

Vi vill erbjuda våra kunder högsta möjliga grad av säkerhet, kvalitet och tillförlitlighet.