Hyrlösningar för gruvdrift

Tillförlitlig kraftförsörjning gör att du kan fokusera på din gruvdrift
Kostnadseffektiva hyrlösningar hjälper dig minimera antalet driftstopp så att du kan fokusera på produktionen. Du får tillförlitlig kraftförsörjning för att kunna arbeta med toppkapacitet och undvika farliga och kostsamma avbrott. På så sätt förbättras gruvsäkerheten med utrustning som är extremt hållbar och lämplig för gruvor. Vi skräddarsyr mer än gärna ett system efter dina behov.

OLJA OCH GAS

Marknader för olja och gas kräver snabba, flexibla och smarta åtgärder som uppfyller strikta krav på säkerhet och tillförlitlighet. Vi har den bästa CAT-uthyrningsutrustningen för allt från provisoriskt och avbrottsfri kraftförsörjning till uppvärmnings- och kylningslösningar.
LÄS MER

OM ENERGY RENTAL

Energy Rental är en global aktör som erbjuder nyckelfärdiga hyrlösningar för kyla, värme och kraftförsörjning. Företaget uppstod som ett samriskprojekt mellan Caterpillar Inc. och 10 av dess återförsäljare.
LÄS MER
  • Komma i kontakt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vi erbjuder många olika hyrlösningar för gruvsektorn. Ring oss på tel. 031 339 07 80 eller kontakta oss om du vill ha mer information.

5 SKÄL ATT VÄLJA ENERGYST

INGENJÖRSKONST

Vi dyker ner i din värld för att hitta den optimala lösningen till dina kraftförsörjnings- eller kyl-/värmebehov.

INNOVATION

Vi på Energyst gillar att hitta innovativa lösningar på våra kunders utmaningar. Det är något vi lägger ner äkta energi på.At Energyst we love finding innovative solutions to our customer’s challenges. In fact, we put real energy
into it.

TRYGGHET

Oavsett vad du behöver kan vi rekommendera en beredskapsplan som minimerar risk och maximerar din trygghet.

PRESTANDA

Vi skräddarsyr eller specialbygger gärna utrustning för att maximera dess prestanda för just ditt användningsområde.

KVALITET

Vi vill erbjuda våra kunder högsta möjliga grad av säkerhet, kvalitet och tillförlitlighet.