Hyra elverk & generator

Hyr en kraftfull CAT generator

Hos oss kan du välja att hyra CAT generator med diesel- eller miljöbränsledrift. Med DEIF:s generatorkontrollsystem får du fjärrövervakning dygnet runt och helautomatisk synkronisering mellan alla dieselaggregat, alternativt med kraftlinjenätet för toppbelastningsutjämning.

– Dieselgenerator

CAT:s generator med dieseldrift är världsberömd för sin tillförlitlighet och höga driftssäkerhet. Caterpillar är en världsledande tillverkare av medel- och höghastighetsgeneratorer med dieselmotorer. Våra bränsle- och utsläppssnåla CAT dieselgeneratorer går att använda som fristående enheter eller i modulsystem från 100 till mer än 2 000 kVA. Utrustningen är slitstark med låg bullernivå och du hyr dieselgeneratorn med en standardmässigt innesluten, miljösäker dieseltank med dubbelvägg.

– Miljöbränsle

Du kan även hyra miljöbränslegeneratorer som använder HVO100 eller Ecopar som drivmedel. Dessa generatorer är både högeffektiva och extremt utsläppssnåla. HVO-bränsle är ett förnybart och nästintill fossilfritt diesel som släpper ut en betydligt mindre mängd miljöpåverkande ämnen. De flesta bensinstationer säljer HVO100 men vi kan även leverera bränslet direkt till din verksamhet – beställ HVO från oss i ISO-certifierad tank om 3 – 20 m3.

 

Pris

Har du frågor om priset för att hyra elverk? Behöver du ett helt system eller bara en enkel generator? Pris på en skräddarsydd lösning får du genom att kontakta oss nedan. Vi hjälper dig med beräkningarna. Välkommen med din förfrågan!

Step 1 of 2

  • Vi drivs av viljan att leverera den bästa hyrlösningen för kraftförsörjning. Därför föredrar vi att prata med dig personligen. Vill du ange särskilda specifikationer redan nu? Använd formuläret, så kontaktar vi dig.
  • DD / MM / YYYY
  • DD / MM / YYYY